ZIJN Boodschap

Welkom op de website van ZIJN Boodschap. ZIJN Boodschap is een landelijke organisatie, die zich tot doel heeft gesteld, mensen te informeren over de belangrijke Bijbelse waarheden betreffende de tijd waarin wij leven.

Dit wordt gedaan door middel van evangelisatie acties, lezingen, live presentaties, profetenscholen (cursussen), maar in het bijzonder via deze website door vele (20%) online video presentaties/Bijbelstudie's, Erediensten/predikaties, Profetenscholen en orgelmuziek. Voor meer en diepgaande studie's , kunt in web-winkel twee soorten van DVD's bestellen, nl. de serie's in hoge kwaliteit en de serie's in lage kwaliteit, waardoor u in de aanschaf van de studie's, aanmerkelijk kunt besparen als u voor de lage kwaliteit kiest. (lage kwaliteit is web-site kwaliteit) 

Op deze website kunt u antwoorden vinden op vele onduidelijkheden die mensen momenteel bezighouden. Verder wordt u geïnformeerd over de actualiteiten op dit gebied. Van de huidige totale bestaande video's collectie is 20% vrijgegeven, Er zullen dan ook niet meer video's op het internet vrijgegeven worden, omdat deze studie's eerst met cursussen en dus met voorstudie's onderbouwd moeten worden, om deze in te zien en te begrijpen.

U kunt op verschillende plaatsen in Nederland een profetenschool cursus volgen, zie voor profetenscholen rondom uw locatie, zie deze link profetenscholen.  

Het belangrijkste uitgangspunt van ZIJN Boodschap is dat de Bijbel als richtlijn wordt gehandhaafd, om tot de zuivere uitleg van Gods onfeilbaar Woord te komen. Alleen hierdoor kunnen de diepten Gods ondekt worden. De Bijbel noemt dit; de verborgenheid der Godzaligheid (Tim 3:15,16) en de verborgenheid der ongerechtigheid (2 Thess. 2:7). U wordt van harte uitgenodigd om dit te onderzoeken op deze site. 

Voor persoonlijke Bijbelstudie en om voordelig in het bezit te komen van alle video's, muziek en Bijbelstudie materiaal van ZIJN Boodschap kies dan voor de aanbieding hieronder, of zie voor meer informatie (tab) 'Webwinkel' boven in de menubalk.