de_liefde_van_ZB_small_set

Serie 1 - Basis:

God houdt van mensen. Zowel de natuur als de Bijbel vertellen van de liefde van God. Onze hemelse Vader is de bron van alle wijsheid en vreugde. De wereld is in zonde gevallen, maar er is een boodschap van blijdschap, hoop en troost. Deze presentaties, afgeleid van het boekje “Schreden naar Christus” en gebaseerd op de Bijbel, bestaan uit 13 delen en verhalen de liefde van God en de weg tot Christus. Bij deze DVD-serie ontvangt u gratis het boekje 'Schreden naar Christus'.

Serie 1 - Verdieping 1: Gerechtigheid door Geloof;

In deze serie wordt het bijzondere onderwerp "Gerechtigheid door Geloof" tot in de details besproken. De natuur en menswording van Christus staat hierin centraal. Bijbelse woorddefinities zoals; onze gevallen natuur, zonde, rechtvaardigmaking en heiligmaking, zijn van groot belang. Deze onderwerpen worden behandeld vanuit het zuiver Bijbelse evangelie, tegenover het vervalste evangelie. U zult tot de verrassende conclusie komen, hoe bijzonder Gods Woord en Zijn Heilige Geest ons leren, wat er voor ons mogelijk is in deze tijd.

Een absolute aanrader voor de gevorderde Bijbelstudenten. Men zal zelf gaan beseffen hoe belangrijk dit onderwerp is voor de tijd waarin we nu leven. (zie hieronder voor meer informatie aangaande de te behandelende onderwerpen met in het bijzonder de toegevoegde cursus "Gerechtigheid door Geloof" onder studie informatie en studie materiaal.)

Advies; Voorkennis van 'De liefde van ZIJN Boodschap - Basis' is minimaal gewenst om deze verdiepingsstudie goed te kunnen verstaan.


Studie 1 - Basis:

Schreden naar Christus (PDF-boek)

Wilt u het boek 'Schreden naar Christus' bestellen, klik dan hieronder op 'Boekenadvies'.


Studie 1 - Verdieping:

Gerechtigheid door Geloof (Handouts)

Gerechtigheid door Geloof (Cursus)

Het ware Evangelie t.o.v. het vervalste Evangelie

"Een waarschuwende stem"